14:19

Godagens!

Hur mår ni?
Jag mår rätt så bra, det som är det stora problemet är vädret! vafan händer i sverige, snön ska vara borta nu! Man ser ingenting om man kollar ut genom fönsret och går man ut blåser man bort. Såhär mkt snö va de inte ens när de skulle varit snö, TUMMEN NER!
Jag är dessutom hemma idag, har nationellt prov i svenska imorn, muntligt.. har knappt börjat på de ja ska redovisa, bra Camilla. Jaja de löser sig förhoppningsvis, har hela dagen på mig.
Ligger efter lite med skolarbeten känner jag, så om ja inte skriver blogg på ett par dagar så vet ni vad jag gör, skolan får gå före just nu..



Hörs senare..

/C


like a flower.

Hej!

Har just käkat klart, tänkte hoppa in i duschen och fixa till mig.. ska till Mikaela vid 8 ungefär, om jag är klar då.
Har varit sjukt pigg dom senaste dagarna, måste ha med vädret att göra.. sjukt varmt vare idag iaf. Nog om det.
Vad ska ni hitta på ikväll då?



Bilder på skorna jag kanske tänker ha på mig ikväll ;



funderar på att ha chinos eller en hög kjol eller ngt till..




Nu blev klockan lite mkt! Ni får ha en supertrevlig kväll!

/C

forever.

God morgon!

Är ännu jävligt dålig på att uppdatera, jag har så mkt att göra hela tiden så ja hinner helt enkelt inte med, tänkte skriva lite igår men då funkade såklart inte internet! sånt kan man bli riktigt irriterad på.

Har just kommit hem typ, sov vid Mikaela inatt, eller i morse kanske man ska säga jaja det blev rätt sent igår.. Kollade bland annat på filmen ''Roadkill''  med Mikkan, Cornelia, Lina och Erika.
Jag sov halva filmen, som vanligt! hade sett den förut så jag överlevde.. tillslut var det bara jag, Mik och Cornelia kvar, alla tre sovandes i soffan typ, snyggt.


Ikväll är det än sålänge fest på g, jag och ngra brudar till ska förfesta lite vid mikks sen drar vi vidare. Undrar vad man ska ha på sig bara.. har köpt nya skor, dom kommer troligen till användning ikväll. Lägger in en bild senare!
Vad ska ni göra ikväll?



ska käka frulle nu, lovar att jag ska lägga in minst ett inlägg till idag..


Hörs!  /C

stay the night.


Tjena!

Åkte buss hem med Johanna, har varit hemma ett tag nu.. sitter och väntar på att tiden ska gå, ska se hockey vid klockan sju tror ja det är..

Hade makeup lektion efter lunch, vi hade fått valt ut en bild som vi skulle sminka ungefär lika dant. Jag hade valt en bild med sotiga ögon som jag skulle göra på Johanna, det blev faktiskt bra! Johanna sminkade sedan mig i lite grönblå aktig färg, det såg jävligt kul ut men det var bra gjort :)


Nu ska ni inte kolla jätte mycket på bilden för det ser betydligt bättre ut i verkligheten, använder mobilkameran så bilderna framöver kommer vara sämst!





Tänkte duscha och äta, tror inte att vi hörs något mer ikväll, ska förmodligen inte sova hemma... jaja blir det inte så, så hörs  vi ikväll :)



Take care, /C 



moving on.


Haaallå folket!

Har varit riktigt dålig på att blogga på sista tiden, har haft fullt upp med skola och annat, förlåt. Lovar att jag ska bättra mig i slutet av veckan, tills dess får ni stå ut med dom här korta, tråkiga inläggen som egentligen är värdelösa att läsa.
Hur mår ni? själv så mår man faktiskt riktigt bra! Ska umgås med min fina ''syster'' Cornelia idag, så humöret är på topp :) fint väder är det också, kallt dock men det kommer väl lite värme så småning om får man hoppas!

Sitter i skolan nu.. har just haft svenska, såg film.. snart är de lunch. Magen kurrar!


Lovade att lägga upp bilder igår, som ni kanske har märkt så har det inte blivit av.. ännu! dom är på väg, det är glapp i sladden som går till datan från kameran så den vill inte alltid som jag vill. Ska försöka fixa det nu i veckan, sen blir de inlägg som vanligt :)

Nu ska jag äta lunch, ni får ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi förmodligen ikväll! (håll tummarna, kanske blir en dagens outfit!)


Kram /C

dead and gone.

Haallå!

Nu är ja hemma igen, eller ah kom hem igår men då fanns det ingen tid för att blogga.. hade fotbollsträning och fys direkt efter! sen var det bara sängen som lockade!
Har egentligen inte tid att blogga ikväll heller, kom hem så sent och ska upp tidigt imorn igen.. tänkte lägga in lite bilder imorn så ta en titt då väl :)

Hörs imorn! sov gott :)


Pussar /C

Destination gotland.


Gokväll!

Är som sagt hemma ikväll, ska sova snart.. upp tidigt tidigt! Båten går vid 7 eller ngt, då är man lagom pigg! jaja.
Kom just innanför dörren, har övningskört med papppi, så jävla kul att man aldrig vill gå ur bilen! Som Malin sa för ett tag sen ''Camilla, när du väl får körkort kmr du leva i din bil''  hon har nog rätt.. än sålänge.
Jag kom att tänka på en sak när det gäller mig och godispåsar.. jag vet inte hur det är med er men jag äter verkligen non stop tills det tar slut! jag maler på bara, sen blir jag skitsur för att de tar slut! nog om det.. Vad gör ni ikväll?

Kom på en till sak, åker ju imorn så det här är nog mitt sista inlägg för den här helgen.. kmr hem på söndag eftermiddag så jag kmr inte skriva förrens då. Hoppas ni överlever!
På tal om söndag, har först fotbollsträning en timme och direkt efter ska vi in i badhuset och ha fysträning med nån snubbe, det lär bli jobbigt men jag ser faktiskt fram emot de :)


Ni får ha det jättebra! Vi hörs på söndag igen, då ska ja lägga in bilder på det jag har köpt :) Nu blire dusch och i säng :)



Pussar!  /C

Gravity.

:)










T-shirt; truffleshuffle.com
Skor; Chipie
Chinos; Hm
Armband; Chique.se


/C

12:07


God morgon!

Är hemma idag också.. har feber och skit typ :S Ringde min praktik och sa att jag kommer två gånger nästa vecka ist.. Har blivit trött på att sitta hemma nu, har varit hemma hela veckan nästan! Och imorn åker jag ju till Sthlm, missar lite saker hemma men det är smällar man får ta!

Grattis Erika! 18 år idag, fan va tiden går fort! Du får ha en riktig trevlig dag/kväll, ta de lugnt på krogen ;) Jag får fira dig när jag kmr hem :)


Nu ska jag äta lunch! Hörs senare!

/C

wild thing.


Hejsan hoppsan!

Åkte upp till Johan en sväng.. klippte honom för nån vecka sen så jag fick lite pengar för de nu :) övningskörde hem, fan va kul de är!
Åt pizza förut, sjukt va gott vissa saker är! helt galet. Tänk om pizza inte fanns lixom, jaja nog om det.
Har ni haft en bra dag då?


Har egentligen inte ett skit att skriva om, det blir så när man är hemma för mkt, att man inte gör ngt resulterar i att inte ha ngt att skriva.. tyvärr.
Lägger därför upp en bild;





Snygg va? ;)

Tänkte hoppa i duschen nu och sova sen.. praktik imorn så det kan vara bra att va utvilad :) Gonatt, sov gott!

/C





Hands down.


Hallåhallå!

Vad gör ni? Jag springer runt och letar kläder som verkar helt spårlöst försvunna! Får väl skylla mig själv så rörigt som det är på mitt rum just nu, ligger kläder överallt i stora högar!
Får ta att städa lite..
Annars då.. slappar dag, gör så lite som möjligt, kollar tv och äter choklad! underbart! solen skiner och snön smälter, yes!

Sitter med pappas stoora t-shirt, tights, en toffs mitt på skallen and nooo makeup! :)


hittade förresten ett par skor hemma som nog aldrig har visat sig ute..




;stövlett från DonnaGirl

Hörs senare! /C

lips of an angel.


God morgon!

Har just vaknat, ville sova längre men det blir så jäkla ljust i mitt rum när solen är framme så jag fick kliva upp.. Har redan snytit ut minst en liter snor, mysigt!

Idag ska jag vara hemma och ta de lugnt, packa väskan till Sthlm eftersom ja knappast lär hinna det på fredag om jag ska ha praktik och allt.. lika bra att vara ute i tid.
Hockey i Visby ikväll, frågan är om man orkar? Jag blir nog hemma, känner inte för att sitta och frysa i en ishall för att se Sudret förlora och sen ta bussen hem igen..
Fan va jag har varit hemma mkt på senaste tiden, väldigt sällsynt för att vara jag.. men skönt har de varit!

Nu ska jag göra frukost och landa framför tvn.. se you later!


/C

21:51


Tänkte krypa ner i sängen nu, knäppa på en film och sova :)
Vi hörs imorn, sov gott! :)

Pussar /C

I still kill.


Har inte gjort speciellt mkt idag, borde städat och massa men som alla andra dagar väljer jag att lägga mig på soffan och glo på tv istället! Jag är väldigt dålig på att ta tag i saker direkt. 
Jag har iaf lagat mat heelt själv idag, framsteg mot vuxenlivet.


Ledig imorn, praktik på fredag om jag är frisk.. och på lördag bire en tripp till Sthlm, min garderob skriker efter nya plagg. Ska försöka träffa syskona förhoppningsvis, om dom är tillgängliga.



Återkommer lite senare!





;pasta+köttbullar a la Camilla special.



smoky eyes.


 

Bra för dig som gillar sotiga ögon! 
Finns på eleven.se  kostar runt 300kr!





; Too Faced Smoky Eye Shadow Collection


/C

hej mitt vinterland..


God morgon!

Har haft sovmorgon, mådde inge vidare i morse när jag vaknade så jag har varit/är hemma idag! Hostar som en idiot och slemmet sitter som en fet klump i halsen, sköön-t.
Hur äre med er idag då? Känner inte ni också att humöret försvann lite nu när det helt plötsligt kom snö igen? Vill ha vår och sommar nu! det är på tiden..

Såg aldrig filmen igår, den va tydligen lite mer än två timmar lång så jag sov istället. Får ta att se den idag, när jag ändå inte har ngt bättre för mig.
Jag ska iaf snart göra lite lunch och fräscha till mig lite så man blir lite piggare! Skumt att man fryser fast man har dubbelt av allt på sig, febern som spökar antar jag.


nu blire pasta, wiiihoo! Vi hörs snart igen!

/C

careful where you stand.

Gokväll!

Nån mer än jag som har upptäckt att det inte finns ett skit att se på tv ikväll?!? kulkul, de får bli film istället i guess... funderar på att se filmen jag fick av pappa här om dagen, Mannen med järnmasken.. Aldrig hört talas om, nån av er som sett den?
Leonardo Dicaprio har huvudrollen har ja hört så jättedålig borde den inte vara.


Kvällens, att göra;

Duscha
Se film
Äta
Sova

Vi hörs imorn folket :)  Take care.


/C


Skor!


Hej igen!

Har sett att många har bloggat om dom här fina skorna från Hm så nu gör jag också det!

Kostar 349kr, finns i färgerna; svart, ljus beige och ljus orange (se bilden)
Väldigt fina tycker jag, vad tycker ni? :)





Hörs nog lite senare,

Puss!


16:15

Rastlös....


Dagens humör:
förkyld, trött, hängig
Dagens frisyr: slarvigt uppsatt i en hög toffs (försov mig)
Dagens smink: foundation-loreal, solpuder-isadora, mascara-maxfactor false lash effect
Dagens klädsel: jeans-Gstar, tshirt-hm, tröja-addidas, halsduk-Gstar, skor-lacoste 
Dagens längtan: min 18års dag
Dagens mat: pannkakor med massa socker och sylt!
Dagens bästa: pappa :)
Dagens sämsta: vädret och träningsvärken efter igår 
Dagens vill ha: tröja från Chanel
Dagens måste: börja med engelskan som skulle varit klar för länge sen.. 
Dagens sist sagda ord: ''det är fan sant''



/C

Hallåja!


Har varit hemma ett litet tag nu, mådde inge bra så jag åkte hem lite tidigare..
Idag är det exakt två månader till jag fyller 18, nånting jag ser fram emot enormt mkt! Det känns som att allt kommer rulla på lite lättare av nån anledning.. aja nog om det :)
Sitter här och har varit hungrig väldigt länge, smockade just i mig två chokladkakor så nu är ja biff! ska träna sen som tur är.
På tal om ingenting så är det sjuuukt dåligt väder, nästan så man går och drar ngt gammalt över sig! eller vad säger du Cornelia? ;)   (internskämt)

Nu ska jag kolla lite tv, vi hörs lite senare :)

/C

Gokväll!


Har just övningskört! de gick svinbra igen, känns som att man kanske kommer lyckas få ett körkort nångång iaf :)
Har inte så mkt att skriva mer än att jag ska duscha nu, upp tidigt och iväg med den där dumma bussen imorn igen :( blir nog flytt till Visby inom kort :)

Hörs imorn kära läsare! Sov gott =)

/C



I liiiike.

Hallojkenhej.


Kom just hem, blev kvar i stan och gjorde Cornelia sällskap ett tag :) nu är man bra öm i kroppen vill ja lova, berättade ju förut att vi hade temadag idag, började med dansen och sen efter lunch fick vi pröva på boxning ;) trodde ''tränarn'' skulle köra lite lätt med oss eftersom vi aldrig har gjort det förut men icke sa nicke!
Svetten rann och man kunde knappt stå på benen, hade väl lite o göra med att jag är sjuk också men den som säger att det inte va jobbigt har ngt allvarligt fel! Riktigt kul va de iaf, nånting man lätt hade fortsatt med om det hade funnits tid.
Har ni varit med om ngt skoj idag? :)


Ska äta lite nu och sen övningsköra om jag hinner, hörs lite senare!

/C 


(ni får mer än gärna kommentera, jag bits inte :D )

afrika?

God morgon!

Hur mår ni idag? Jag är sjuk men pallrade mig till skolan idag ändå :) temadagar vill man sällan missa! Vi började dagen på formfitness, blev indelade i grupper och min grupp började med afrikansk dans :P askul, dansläraren va helt vild! svettig blev man till och med! Kanske blir en tripp till afrika nu då, köra lite dansmoves med afrikanerna ;)

Har just haft lunch.. jag, Therese, Johanna och Erika passade på att springa till datasalen så här sitter vi nu :)
Ska snart vidare till boxningshallen, de ska bli riktigt kul, kanske ngt man vill börja med.. jaja återstår att se!


Återkommer i eftermiddag :) Ha en trevlig dag!

/C


broken wings.

Hejhallå!

Tränade fotboll förut, det gick väl sådär.. mina fötter har börjat strula igen :S värmer nog upp för dåligt, skärpning!
Mickan och jag sket i badet, lusten fanns inte riktigt där ikväll kände jag..
Övningskörde lite med pappa också, det gick svinbra och nu är jag grymt taggad för körkort! :)

Har inte så mkt att berätta idag, blev väldigt korta inlägg.. smällar man får ta ;)


imorn ska vi iaf på form fitness med klassen, kanske har mer att berätta då!
Nu blir de dusch och sängen för min del.. hörs imorn!



Sov gott!  /C




VS.


beach 09'

vad tycker ni? ;)





; victoriassecret.com        

                       

                       /C                        

right round.


Hooola!

Vad gör ni? Tack vare Amanda sitter jag och lyssnar på massa Coldplay låtar, väldigt bra :)

Tycker att den här dagen går väldigt segt, för att pigga upp lite nu när det är kallt tänkte jag lägga in lite bikinibilder om ett tag, har hittat ngra som får en att längta lite extra efter sommar och sol!



Den här låten går på repeat heeeela tiden, asskön!





/C

söndag.

God morgon på er!

Jag har just vaknat, fick äntligen lite sovmorgon!
Idag ska jag och pappa övningsköra så se upp på vägarna! lite senare äre fotbollsträning, jag är typ sjuk men tänker träna ändå, de är så jävlans kul så de går inte att missa :)


Skriver mer senare.. nu blire frukost :)

/C

23:21



Lite försenad bild från igår pga att jag inte hittade sladden som får över bilderna till datorn..



Fredagkvällens outfit;







Mörkblå tubtopp; köpt i turkiet
Kjol; halens
Lackade pumps; ellos
Väska; fått av mormor


Sprang tyvär runt ute i kylan, utan jacka lite väääl länge igår kväll, det fick man lida för idag, är förkyld och kan knappt andas! kul!

Cornelia har just gått vidare till Jennifer, jag mår piss så jag stannade hemma, nu blir de soffan och sen sängen.. Ha en trevlig kväll/natt så hörs vi imorn :)



Gonattpussar  /C

yellow.

Hej igen!

Blir en lugn kväll, Cornelia är påväg hit :) blir melodifestival tittande, jordgubbar och glass!
Vad ska ni hitta på för skoj ikväll då?


löööööve;



Solglasögon från BetseyJohnson

/C


14:37

folie;





Tack Emma+Therese!



/C

Gårdagens.

Hallå hallå!

Hann aldrig skriva igår, fick stressa som en idiot när ja väl kom hem från skolan så de fanns inte ens en tanke på att sätta sig och blogga!

Gårdagen: gick i skolan, gjorde slingor i mitt hår så nu är de lite ljusare :) snygg blev man med alla foliepaket, lägger in en bild senare! skyndade mig hem till Hemse, fixade till mig, packade en väska och sen tillbaka till Visby igen. Väl inne i Visby väntade Sandra på mig i en jävligt varm bil, jag blev överlycklig eftersom jag frös sjukt mkt. Vi skulle på fest i Martebo haha, jaja kul hade vi :) mkt dansande och springaochgömmasigförefterhängsnakillar blev de :P har dock skrikit sönder min röst :( Fick skjuss hem, va tvungna att köra en drive in på max också, det finns fan inge bättre än cheeseburgare! Sen blev de sängen och nu sitter jag här!
Gjorde ni ngt kul igår?


Hörs senare!

/C

Jag skulle....

.... vilja ha;











Linne;
hm
Solglasögon; forever21
Armband; chique.se


Gonatt! /C


For you i bleed myself dry.


Hejsan!


Allt bra? Dåligt med inlägg idag, skyller på att jag har varit ledig och haft lååång sovmorgon.. skyll på de väl sitter ni kanske och tänker, till dom tänkande har jag isf bara att säga att jag har ett liv utan datorn oxå:) tro det eller ej haha.

Skulle ju bada med Mikaela idag var de tänkt men vi bestämde oss för att ta de på söndag efter fotbollsträningen istället!
Har faktiskt inte gjort ngt speciellt idag, det är de bästa med att vara ledig, att man kan göra precis vad man vill hela dagen. Jag valde att; ligga i sängen halva dagen, kolla film/äta godis resten typ.. just de ja, har pratat i telefon med min älskade vän Cornelia ett bra tag :) ska ännu ringa henne en gång till, vi har haft mkt att prata om på senaste tiden!
Riktigt bra väder har det varit idag också, då blir man på extra bra humör! en sak till som man blir ännu gladare av är folk som inte ger upp för att få en att le när man mår mindre bra :)

Har även fått hem kjolen jag beställde för nån vecka sen, den satt bättre än vad ja trodde, lägger in en bild ikväll om jag hinner, annars får ni vänta till imorn..



Hörs senare!  Kramar C

Dagens outfit.

Här kommer dagens, enjoy!






tröja- nelly.com
trasiga jeans- bikbok
halsduk- hm
skor- lacoste
klocka- moretime
armband 1- nelly.com
armband 2- chique.se
armband 3+4- köpta i turkiet.

sen skinnjacka på de :)



/C





21:13

Tjahallåhej!

Hur mår folket idag då? Jag mår kanon! kom i säng sent igår men har ändå varit pigg som aldrig förr, kanske berodde på vädret idag, kändes verkligen som våren är på väg, längtar som tusan till varma soliga dagar :)
Hade makeup kursen idag, (varje onsdageftermiddag) Jag och Cornelia skulle sminka varann, jag drog hem lite tidigare dock så Cornelia fick aldrig sminka mig. Vi övade på skuggningar på ögonen och hur man lägger bra grund och läppstift på läpparna, snyggt att vi började med rosa på läpparna och ''matchade'' med en orange liknande ögonskugga  :P

Är ledig imorn :))) Ska bada med Mikaela som de ser ut nu :) för övrigt blir de nog en hyffsat lugn dag!



Det är möjligt att jag lägger in dagens outfit lite senare, om datorn tillåter..



Hörs! /C


22:21

Hej igen!

Tänkte duscha och kolla om de finns ngt att se på tv, sen blire nog sängen för min del.. upp 5 imorn som vanligt :( hur jag nu orkar de, jaja man har väl vant sig! Blir inget mer seriöst inlägg ikväll, ni får hålla ut till imorn :)




Nu har jag äntligen fått hem:







tröja+peacearmband- nelly.com
pälshalsduk+guldigt armband- chique.se


Hörs imorgon, sov gott :)




Hundra år senare.

Heeej allihop!

De va ett riktigt bra tag sen! internet har inte funkat här hemma på ett tag och har inte haft tid att skriva från nån annans dator, men nu är det igång igen, skönt :)
Ni har inte missat speciellt mkt kan jag säga, nu är det ju skola igen.. tillbaka till helvetet, dom närmaste 5 veckorna kommer som sagt gå väldigt segt!
Gjorde ni ngt kul på lovet?


Jag va väldigt nära på att färga håret rött idag :O de trodde man inte om mig, haha. nu har jag planer på att bli blond igen, kan aldrig bestämma mig! kmr på ngt nytt varje dag.

Har tyvärr inte så mkt tid att blogga ikväll som jag skulle velat ha, ska försöka slänga in ett till inlägg innan ja ska sova!


Pussarochkramar!  /C 

RSS 2.0