Fredagkväll.

Hola!

Hade planerat fredagkvällen in i minsta detalj.. trodde jag! nu blir de verkligen inte som jag hade tänkt men de är smällar man får ta.
Ska kila iväg till Jennifer, Matilda och Cornelia snart, vi ska hänga med Irre till lite folk, får se om de blir kul eller inte, man vet ju som sagt aldrig. 
I värsta fall får man väl gå hem igen.

Imorn lutar det iaf mot att de blir Visby, de hinner väl säkert ändras det med!



Ska fräscha till mig lite sen sticker jag!  Vi hörs imorn när jag har vaknat och förhoppningsvis har ngt trevligt att skriva om!

Ha en trevlig kväll!  Kramar C

17:31


Idag har jag beställt :


peace armband.




      


Blev galet kär i den här tischan! kommer passa bra till slitna jeans.



/C



12:17

God morgon!


Har varit vaken ett tag redan, tänkte äta lunch nu typ.. Elsa kommer snart, vi ska rida :) pållarna har stått ett tag så dom lär vara hur pigga som helst, får se hur de slutar haha.






HIttade lite gamla bilder, här är en från min blonda tid ;)  ( turkiet, maj förra året )




Skriver mer senare idag, har lite att göra nu..  

/C

Go kväll!

Hejhej!

tänkte kila iväg till Jennifer en stund nu.. finns på mobilen!


/C


Älskade converse.








beställda.. nu äre bara att vänta

/C


13:41

Hallåhallå!

Kom just hem från tandläkaren och vet ni vad? INGA HÅL! :O blev så jävla förvånad, och lättad! nu slapp man gå dit på ett år och så slapp man ju bedövningen också, YES.

Lovet är nästan slut, bara helgen kvar typ, sen börjar vi med vårat nya schema, som bytheway är värdelöst!
Jävligt märkligt att vi knappt har någon salongtid dom här kommande fem veckorna om det är frisörer vi ska bli..

Har fått erbjudande om att åka med och bada balja med lite folk ikväll.. får se hur jag gör med de, hade varit rätt trevligt :)



ska städa och duscha nu, hörs senare!

/C 


23:34

Hallå hallå!

ska möta mickan, kände inte för att göra ngt speciellt ikväll.. de blir våra sköna skämt och en bra film!

ciao!     /C



slitna jeans- gina tricot
svart linne- hm
grå topp med tryck- veromoda
svart kofta- gina tricot
halsduk- hm
skinnjacka- halens

20:24

Hallå ja!

Kom just hem från Jennifer typ, gick och fikade förut.. trevligt trevligt :) drog vidare till Konsum för att köpa hårfärg till Jennifer.
Smackade på färgen och de blev fan riktigt bra :) lite mörkare än innan och så fick vi bort utväxten oxå!
Dom som känner mig vet ju att jag hatar barn och att ja aldrig ska ha ngra egna och bla bla, lik förbannat dras dom ändå till mig :P Jennifers söta lillasyster började till och med gråta när ja skulle gå haha svin söt! man kanske har lite känsla för barn ändå.. aja de dröjer många år tills de är dags för sånt! först ska ja se till att leva livet.

Ikväll ser de ut som att de blir häng med brudarna, får se om jag hänger på, är trött och inte på mitt bästa humör men jag vill inte sitta hemma heller så vi får väl se vart jag hamnar.

Imorn ska jag till tandläkaren, hjälp! :O kommer ha miljontals hål, hatar den där jäkla bedövningen, sist släppte den typ aldrig satt i från klockan 10 på morgonen till 2 på natten eller ngt... inge skönt!






Hinner nog höras lite senare, annars gonatt och ha en trevlig kväll!  /C

14:59

God morgon!

Shit va skönt det är att sova! har i princip just gått upp..
Stog ju i kiosken igår haha fy fan säger jag bara, mattesnillet (jag) blev tvungen att tänka ett bra tag vad 8+2 blev, är man dum eller.
Fick ju skönaste frågan igår ''tar ni kort?'' hahah står lixom och håller lådan i händerna som vi har pengarna i, hur fan ska ska den kunna ta kort.
Jaja fick mej ett gott skratt iaf!  sen blev klockan 4 och vi åkte på att städa hela läktaren, kul ! de gick ganska fort så de va inte hela världen.
Blev lugn kväll igår, har kollat massa filmer, såg bland annat Hannibal som gick på tv, Anthony Hopkins (stavning?) är fan riktigt jävla bra som Hannibal Lector, eller ah han är bra överhuvud taget :)

Idag händer det inte speciellt mkt, sitter och väntar på Jennifer, ska kolla om hon vill hänga med till bagarns och fika, åt ju ingen semla igår så ja tänkte göra det idag :) lär väl va med henne resten av dagen.. förhoppningsvis ikväll också om det händer ngt kul!

Får se om de blir ngn dagens outfit lite senare, om ja nu kmr ihåg, håll tummarna haha.


Nu kom Jennifer! hörs sen!   /C


Fettisdagen


Godmorgon!


Blev aldrig nån fest igår, istället såg jag film med en kompis och hälsade sen på Cornelia, Lina och Jennifer som satt hemma i Nisse och Andreas lägenhet, gjorde sällskap med Jennifer hem runt 2 tiden, slocknade så fort ja la mig i sängen.

Krullis cup är idag, jag ska jobba i kiosken mellan 13:30-16:00 typ... kul! hade gärna legat kvar i sängen istället..  jaja berättar sen hur de gick, nu ska jag käka frukost och duscha så jag slipper stressa ihjäl mig sen!



=)





over and out.  /C



15:04

Hallå ja!

Har legat i sängen till nu ungefär, underbart med lov :) det ända som egentligen förstör humöret lite är att de ännu är snö och kallt, känns nästan som att de snart är julafton igen, vart är det varma vädret?
Nån som ska göra ngt kul idag? säg till så hänger jag på!
Hörde ngt om fest ikväll, får väl se hur snacket går senare idag.. är jävligt sugen på att göra ngt.

Nu ska jag käka försenad frukost och se om jag hittar nån bra film att se..




Hörs!    /C


23:25


Hejhej!

Firade Jennifer förut :) hon fick lite pengar till en tatuering, hoppas du blev glad :) åt mat där innan vi sprang till gympahallen..
Höll på att dö på träningen haha, mådde inte så bra efter igår och så fotboll på de.. benen blev som spagetti och allt slutade med att jag höll på att spy!
Kom hem kunde inte äta, kollade på tv sen har jag suttit här tills nu.
Var/är ju tydligen fest ikväll igen, frågan är hur man ska orka? jag har bestämt mig för att vara hemma, har hela lovet på mig att göra ngt så.
Nån som vet ngn bra hemsida som säljer t-shirtar med olika tryck?



Ska nog börja bege mig mot sängen tror jag.. först blire varm oboy :) chips hade verkligen inte varit fel, risken att ica är öppet nu är iofs ganska minimal :(




Godnattpuss /C

13:51



Bilder på mig (Jennifer i bakgrunden) innan vi drog iväg igårkväll :)
















Linne- Hm
Chinos- Hm
Armband- Turkiet
                                    Svarta pumps- beställt från nån katalog, minns inte vilken



/C


the drugs don't work.

God morgon!!


Heeelt godkänd kväll igår! lite nytt folk oxå, trevligt trevligt :) Fick hjälpa vissa att stå på benen.... nämner inga namn haha ;)
Orkar inte berätta hela kvällen i detalj som jag hade planerat, mår för dåligt för de just nu, skulle behöva sova lite till men jag måste snart iväg igen. Jennifer måste firas :) sen äre fotbollsträning hur man nu ska orka va me på den, jaja jag ska springa tills ja spyr.


Skulle ju slänga upp nån bild på vad ja hade på mig igår, har inte tid med de just nu så det kmr lite senare.. lovar.





                  Hörs senare, ska försöka äta ngt..  /C

17:38

 Hej!


Elsa har typ just åkt hem, följde henne till bussen. Hoppas vi hinner ses mer nu när det är lov :)
Ska snart äta, sen äre dags att duscha och börja fixa sminket.
Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig men de löser sig! Ska försöka hinna lägga ut dagens outfit innan jag drar så håll utkik ;)


Jennifer fyller 18 idag :) GRATTIS GRATTIS <3
Kvällen kommer därför att börja vid henne, det är väl vi plus ngra tjejer till i guess. 
Vi ska se melodifestivalen och börja dricka lite... sen drar vi oss vidare till Cornelias kusin som har 20års fest eller nått :) får se vart man hamnar när kvällen är slut, det vet man aldrig med oss haha. Hoppas på en riktigt trevlig kväll iaf :)





nu blire dusch! Hörs sen!    /C


11:39

Hola!

Här kommer bilden! dom grå skorna vet jag dock inte om jag ska ha, ångrar mig alltid efter ett tag.. har tusen skor som bara ligger så jag har inte bestämt mig ännu.


(have2have.se) båda kostar runt 400kr i think.








Nu ska ja springa och möta Elsa, hörs sen! Kramar C

Lördag

God morgon!

Har ni sovit gott? jag är väldigt utvilad och pigg idag så ja hoppas att de håller i sig till ikväll :)
Tänkte käka lite frulle och klä på mig, lägger in bilden på skorna så fort jag är klar :)

/C

i'm home darling, i'm home.


Go kväll!

Blev hemma ikväll ! hade varken lust eller ork att göra mig i ordning för att va ute i nån timme bara. 
Har varit hemma med familjen vilket inte händer allt för offta en fredagkväll, kollar just nu på ''När lammen tystnar'' finns inte mkt annat att se.. blir nog läggdags snart, Elsa kommer ju hit imorn, ska se till att va pigg och glad tills dess :) 

Hittade ett par skor på have2have.se  kan bara inte bestämma mig om jag ska ha dom eller inte.. lägger nog in en bild på dom imorn men då får ni minsann kommentera lite oxå :)


Hörs imorgon! Sov gott, kram Camilla

beslutsångest

Heey!

Har just käkat mat, blir nog hockey ikväll ändå.. en stund iaf! ska klä på mig och sminka mig lite sen är jag redo, det är tydligen fest efter men jag skippar nog det är inte speciellt taggad, men man hinner väl kanske ändra sig.. det beror helt på vad det är för folk som ska dit.. sen mår man inte så bra heller, har ju varit hemma hela dagen för att ja inte har mått bra, vill inte må ännu sämre så jag blir nog hemma eller?, kan fan inte bestämma mig!
Vad ska ni göra ikväll?



lite piggare blev ja allt när jag fick hem det här, nu fattas bara det varma vädret.





Linne och rutig bh från HM.. passade perfekt! tillhörande trosor skull tydligen komma senare, man vill ju ha det samtidigt.. jaja.
Sen hade mamma köpt en mascara (false lash effect Max Factor) och ett svart nagellack från Depend, tack :)


                  Kram C


15:34



Brukar aldrig hitta saker jag vill ha när det är rea.. hittade iaf den här svarta kjolen, den hade fått många olika kommentarer om att den satt dåligt och bla bla, jag beställde den ändå.. håller tummarna för att den sitter bra på mig iaf!





/C

sportlov.

Hej på er!

Gick och la mej igen, kände att jag inte mådde helt bra så jag är hemma idag, rätt skönt faktiskt.. fick sova ut vilket jag verkligen behövde!
Får se hur jag gör ikväll, är inte så jättesugen att se hockey längre, känner för hemma kväll med nån mysig människa för att se film och äta godis. Spar mig till imorgon!
Nu är de sportlov också JIHAA! sova, sova, sova :) Vad ska ni hitta på? Att åka iväg till ngt varmare land hade inte suttit fel eller vad säger ni?


Ska försöka bli klar med engelskan idag, så jag kan börja övningsköra i helgen :) körkort känns väldigt långt borta just nu men ja ska minsann inte ge mig!



Beställde en kjol på rea igår, tror och hoppas att den kmr sitta bra, lägger upp en bild sen.

Ha en trevlig dag!   /C

Fredag


God morgon!

Somnade med boken på huvet igår vaknade nu.. försenad och ändå sitter jag här, borde stå i duschen nu men ja har verkligen ingen lust att gå upp! Har iaf käkat frulle.. Skulle lägga in lite vårnyheter igår men se hur de gick haha, jaja dom kommer nu ist!


(allt är från Friis&Company, chique.se)



           



            


                  








Tyckte verkligen om skorna! jaja, nu måste jag skynda mig i duschen! Hörs i eftermiddag!

Kramar C


Torsdag


Heej!

Klippte Johan och Mikaela igår, det blev bra :) hann tyvärr inte ta ngn bild som jag tänkte.
Hade prov idag, skulle göra en festfrisyr på kort hår som jag berättade i ett tidigare inlägg,
fick panik i början, såg ut som att allt skulle gå käpp rätt åt helvete men jag bet ihop och lyckades få ett VG iaf, så jag blev nöjd :)
Slutade vid 2 och åkte därefter hem till lilla Hemse.
Har inte gjort speciellt mkt sen jag kom hem, har mest blivit tv-tittande och godis, ikväll blir jag hemma, har ännu engelskan kvar, lika bra att ta tag i det så man slipper sitta hemma nånting på lovet!


Imorn är det äntligen fredag! har praktik till ca 16.30 sen åker jag med mammsen hem för att hinna se lite hockey vid sjutiden, gratis inträde, då får man passa på!
Lördag blire antagligen fest och Jennifer fyller 18, henne firar vi på söndag :) ... just de, fotbollsträningen får vi inte glömma, hoppas de blir lika mkt folk som sist!


Såg att Friis&Company har fått in lite vårnyheter, slänger upp nån bild senare, hittade faktiskt ngra godingar!

Nu ska jag äta pannkakor :)

/C


090218

Hej!

Kom hem för nån timme sen, har bara makeup lektionen på onsdagar så jag slutade tidigt.
När jag kom till hemse sökte jag sommarjobb på Konsum haha, jaja nånting måste man göra i sommar så de är lika bra att söka på så många ställen som möjligt!
Ska försöka ta ngt att äta, mår jätte illa och vill gärna att maten stannar där den ska. Ska nog träffa Mickan sen om jag hinner, måste ju läsa den där jäkla engelskaboken som jag inte ens har börjat på! och så hade jag lovat Johan att jag skulle klippa honom ikväll, det har jag lovat länge så nu ska de bli av :)

Hörs senare, måste rappa på med boken!


/C

Bestefar og jeg


Hallåhallå!

Mötte upp Mickan förut, gick till badet.. det ska vi börja göra nu en gång i veckan och simma lite! Bra träning faktiskt, jobbigare än vad man tror. Riktigt skönt är det oxå, bastu och grej efter tillkommer ju såklart, tummen upp mer än en gång för de :) efter badet gick vi hem till mig en stund, har suttit och garvat till bestefar og jeg, älskar språket haha.
Vi har ju vår lite speciella humor, så bli inte ledsna om ni inte skrattar, ni är inte ensamma!






Nej nu ska jag ta och läsa på häftet vi fick förra gången på makeup kursen.. den fortsätter ju i morgon :)
ska försöka ändra om lite i bloggen ikväll också, spännande va? jätte.. ni märker förhoppningsvis skillnad imorn!


Gonatt på er! /C

13.40


God morgon!


Vaknade precis, gick och la mig runt 7 imorse, fy fan.. de fick man igen för nu kan ja säga! är trött så in i helvete.
skrev aldrig ngt mer igår, glömde totalt bort de plus att ja inte hade mkt mer att skriva än att jag och Cornelia kom hem sent för att vi va kvar i skolan och rullade upp håret på dockan som vi har festfrisyrsprov på, på torsdag. Köpte med mig ett litet mål från donken som ja sedan åt upp på bussen, sjukt gott!
Drog iväg till en kompis sen ganska sent, kollade beck filmer, Mikael Persbrandt skulle man bra gärna vilja ha! Tryckte även i mig en hel skål popcorn själv och fick ont i magen, väldigt konstigt.....


Nu sitter jag här och väntar på att Mikkkkan ska komma hem så vi kan ta en sväng förbi badhuset, tänkte simma och basta lite :) ska bara hitta min bikini vart nu den är, jaja.
Vad ska ni göra idag då? just de, jag är ledig om ja inte har sagt de, skolkar alltså inte :P



festfrisyr är ju de vi ska göra på torsdag! på kort hår.. här är lite bilder på hur de kan bli.


 


Ha en trevlig dag! /C 

Vissa föds med härlig röst

sitter helt klistrad framför youtube, har gjort det nu i några dagar kan inte slita mig ifrån den här grabben, sjukt härlig röst, duktig som fan! tröttnar aldrig, det är fel på mig haha.

Sam Grow



många kramar C

Datorkunskap

Hallå allihop!

Bloggen har strulat både igår och idag, inte kul!

Igår tränade jag som sagt fotboll, de gick sådär, för en gångs skull va de folk på träningen, kulkul :)
Gossip girl gick ju på tv igår också, missade lite mindre än halva pga träningen men fan va ja älskar de programmet! finns inget bättre! Åt lite mat och sen gick Beck-Gamen på tv så ja va tvungen att se den med, sen blev de sängen.. somnade med alla kläder och allt, vaknade i morse och fattade knappt vart jag var haha, skyndade mig jätte mkt så ja skulle hinna blogga men inget funkade, fick ist brottom men bussen va sen pga halka så jag hann med, nu i efterhand hade man gärna missat den!


Nu sitter man på datorkunskap :( inte mycket att hänga i julgranen! tycker fortfarande inte att han är till ngn vidare hjälp.. funderar på att dra hem, mår inte så bra idag heller, är trött och hängig.. borde legat hemma och sovit, lite sent att ändra på de nu kanske men. Jaja måste fortsätta med det här nu innan jag hamnar efter :P


Hörs i eftermiddag!

/C

uppsättning.


slänger upp lite bilder på en ''svinrygg'' som jag gjorde i skolan för någon vecka sen.. den blev ganska bra!





/C


10.05

God morgon!



Har ni sovit gott? det har jag.. somnade på soffan och har sovit där tills nu, finns ingenstans jag sover så bra som i våran soffa. Nu mår man bra igen också :)

Vad ska man hitta på idag då.. de kan man fråga sig, är de någon som har förslag? aja ja hittar säkert på ngt, har ju fotbollsträning sen som sagt, de är iaf nånting.


nu blire frukost och en snabb dusch, hörs senare!



/C



21.15

Go kväll!

Sitter och kollar melodifestivalen, missade halva typ för ja sov till halv nio eller ngt.. fikade ju med tjejerna förut idag, de va trevligt :) kom hem och mådde inte så bra, gick och la mej för ja tänkte att de skulle bli bättre om ja sov litemen icke sa nicke nu sitter man här med feber och sprängande huvudvärk! inte så jätteroligt med tanke på att jag ville ut ikväll.. nu blir de lugn hemma kväll med massa filtar och godis i soffan!
Hoppas jag mår bättre imorn så man kan göra ngt då, har fotbollsträning oxå så då vill man vara frisk så man kan ge allt.


dåligt med inlägg idag, ska bättra mig! imorn ska ja iaf hinna slänga upp lite bilder!

Hoppas att ni har haft en jättemysig dag och att den fortsätter att vara bra resten av kvällen oxå :)



armband chique.se 129kr




Många kramar Camilla

Allahjärtansdag.


God morgon!


Lyckades aldrig få tag i ngn data igår så de blev aldrig ngt inlägg som ni kanske såg.. Va kvar i stan hela dagen, firade älsklings Elin efter skolan med tårta och fina presenter! trevligt folk var de där också, vissa träffar man nästan aldrig längre så de va kul :) Elin skulle ju självklart ut på kvällen så jag drog runt 7 tiden, vandrade då vidare till Sandra som fyllde 18 i torsdags och klarade körkortet på fredagen, där va de mest folk som ja inte kände men de är som sagt alltid kul med lite nytt folk! Tog bussen hem vid 12 eller nått, hade ju varit vaken sen 4 på morgonen innan så ja kände att de va skönt att komma hem i lite vettig tid för en gångs skull.. Helt okej kväll :)


Har kvar en cheeseburgare efter igår som ja ska käka nu, (de finns fan inget godare) sen ska ja ta mej upp till hemse på ngt sätt, ska fika och umgås med mina närmaste vänner eftersom det är alla hjärtans dag :)



Skriver mer senare..

Ha en trevlig alla hjärtans dag allihop!   /C


23.00



Här kmr bilderna från idag.. måste skynda mig i säng, ska upp om ca 4 timmar :( inte kul!






överst ser ni fönvågorna.. och sen är de klippslockar..

 


Sov gott! /C

Have you ever seen the rain?

Tjena hallå!

Hoppas allt är bra med er!
Själv går man runt och är skitsur för att de är snö! kändes ju som att de va på gång att bli vår.. vill slänga vinterjackan och aldrig mer ta fram den! nu håller de på att bli slask eller nått, kuljul.

Jätte många som fyller 18 den här tiden på året, lite avis är man allt! Själv har man tre månader kvar eller ngt.. 10maj då ni! Känner att de är dags för körkort och allt de där nu, är sjukt taggad och jag måste verkligen klara det när de blir dags!
Hade en superbra födelsedag förra året, hoppas de blir lika trevligt i år :) min stora önskan är iaf en bil, de hade varit nice :)
Imorn fyller älskade ELIN KARLSSON 18år för dom som inte vet, ska dit en stund och fika, myyys! <3 länge sen vi sågs.. saknar dig!

Fick just sms av mikkis, hon är påväg hit :) ska göra sällskap till fotbollsmötet..

Jaja.. nu ska jag fortsätta lyssna på Creedence-låtar och dricka varm oboý :) får se om ja hinner slänga i mig ngt gott att äta oxå!
vi hörs senare ikväll, tänkte lägga ut bilderna jag tog i skolan, på de vi gjorde idag ;)


Kisss /C

12.00

Tjena!

Har just haft lunch, det blev lax m.m, riktigt gott! frågade mat tanten om de fanns saffranspannkaka kvar från igår och vi hade turen på vår sida har just tryckt i oss lite för mkt grädde och sylt som vi fick till :P
Idag ska jag på fotbollsmöte, vi ska snacka om det nya laget.. vilka som ska va med osv.. mötet är kl:18.30 i HBK-lokalen för dom som har tänkt vara med :) känns som att de kmr bli ett riktigt bra gäng!

Har heldag i salongen, på förmiddagen har vi rullat upp dockornas hår med klipps och annat.. ska göra en festfrisyr på fredag så vi har förberett lite.. nu efter lunch ska vi göra fönvågor på herrdockan.. ska se om ja lyckas få nån bild på de, lägger upp de i eftermiddag isf!

Nu måste ja springa på lektion, jättekul att de är fler som läser, fortsätt med de :)



Hörs ikväll! Kram C 


Snöööö!

Tjollahopp!

Bloggen har strulat hela dagen känns de som men nu verkar de funka iaf.. vi får väl se!
Idag började som sagt våran makeup kurs :) alla kom osminkade, de händer inte ofta kan ja säga, vi fick gå igenom hur man rengör huden klokt sedan fick vi färga ögonbryn och fransar om man ville.. de blev helt ok :) och i slutet sminkade Jenny (våran lärare) Sandra i våran klass, de blev fint!
Slutade halv 12 så jag tog bussen hem och mötte Mikaela, vi gick hem till mig och fastnade vid youtube igen, våran humor säger ja bara haha ni skulle tycka att vi hade seriösa problem om ni såg oss när vi kmr igång med våra ljudeffekter mm ;) int att lejke me!
Vi drog till ica oxå, skulle ju se film och då behövs de godis! hade svårt att välja film men de slutade med Bert, kmr inte ihåg vilken men :)

Just de ja, vilket jäkla snöoväder de blev! sjuuukt mkt snö är de på lilla gotland nu! inte bra, inte bra! :( hatar snö!



Beställde just de här från www.chique.se dom har jättemkt fina saker :)



 snyggt armband!



halsduk, (fuskpäls)





Det hade varit jättekul om de va fler som kommenterade :)

Börjar bli trött... dags för dusch och sängen tror jag! Vi hörs imorn! hoppas bloggen funkar bättre då!



Kramar Camilla


Dagens outfit.

SENT INLÄGG PGA INTERNETFEL!

God morgon på er!

nu har man stressat i sig frukost och sminkat sig och allt de där, ska kila iväg till bussen när som, ska bara slänga upp en bild på dagens outfit som ja skrev igår att ja skulle göra :) nu på vintern lär de inte bli speciellt många eller fina dagens outfit's men nån skulle ja kunna fixa :)


here it comes: (ursäkta bildkvaliten)



 


Vit lite oversized t-shirt; Hm
Flätat skärp; ingen aning? fått det av mamma tror jag..
Slitna jeans; Gina tricot
Klocka; Moretime

till det ; vita tygskor, svart halsduk och dunjacka!



Ha en bra dag! Kramar

21.23

sådääär.. nu va man hemma igen! jag känner mig typ hjulbent eller nått haha men de va kul och gick bra!

såg just att jag missade Shear genius som gick kl:20.00 på femman, suck! hade varit kul och se nu när det är tänkt att man ska bli frisör :) verkar inte vara nånting annat vettigt att se på tv ikväll så de får bli en snabbdusch och sen knäppa på nån gammal film man redan har sett miljoner gånger, finns inte så mkt annat att göra ikväll.
Det här blir ett väldigt kort inlägg men de får ni leva med.. imorn ska jag däremot försöka hinna lägga in dagens outfit innan jag springer till bussen.. hörs då!

sov så gott! kram C

18.08


Hallåhallå!

Det blev tyvärr ingen fika med cornelia, vi hann helt enkelt inte.. hon va tungen att åka till stan så vi får ta de i helgen ist :)
Idag har jag bara varit hemma som sagt, städade mitt rum lite och har legat och kollat tv resten av dagen, slappis dag men de måste man ha ibland!
Längtar sjuuukt till imorn när vi ska börja makeupkursen! riktigt bra att man kunde välja till de, det va lixom inget snack om vad man skulle välja, makeup + hårförlängning. Hårförlängningen är i trean, inte så långt kvar med andra ord :)

Nu borde jag egentligen byta om.. ska iväg på ridlektion! (ja, jag rider för dom som inte vet det) egentligen har ja större lust att sitta hemma och göra ingenting men ja känner att ja måste röra på mig.

Många kramar Camilla 

5 av alla favoriter.


 

Alla har vi våra favoritprodukter, här kmr ngra av mina som ja verkligen rekommenderar, värda att lägga lite pengar på :)




parfym: Gucci ''Envy me''  tröttnar aldrig på den här! lite speciell doft, håller lääänge :)




mascara: Diorshow ''black out'' finns ingen bättre! (enligt mig) ger långa och riktigt svarta fransar, klumpfri!




hårspray: Shockwaves ''boost it'' ger väldigt bra volym, räcker länge och luktar dessutom väldigt gott, lite som Tommy Hilfigers parfym Dreaming.




 plattång: Babyliss ''Wet n dry'' snabb uppvärmning, går att använda på blött hår.. är även väldigt lätt att göra fina lockar med om man inte äger en locktång, många tummar upp för den!



Basiron, många har ju problem med finnar och den här hjälper verkligen! rengör huden, ta på lite basiron och du kan räkna med att finnen är borta på ca två dagar, va däremot noga med att smörja in ansiktet efter, man blir lätt väldigt torr, starka grejer de där så tänk på de!



/C

090210

God morgon!

Jag är ledig idag så jag har just kommit ur sängen, har sovit som en stock! Hur mår ni idag? Själv mår man riktigt bra, utvilad för en gångs skull :)
Idag ska jag ta de lugnt och göra nödvändiga saker som att städa t.ex, får se om de blir en fika på Bagarns lite senare med Cornelia.. de skulle vara trevligt!

Egentligen skulle jag varit ledig imorn också men nu ska vi börja med sminkkursen som ja har som tillval så de är bara att pallra sig upp imorn igen, de får det vara värt, smink är sjukt roligt :) mer om de imorn..


Nu ska ja försöka göra ngt att äta... mästarkocken Camilla! ;) (host, host)
Hörs senare! /C


 

release me.

Gokväll!

Träffade mikaela i några timmar efter skolan, de blev ingen klippning idag tyvärr, fastnade på youtube. Får ta de på onsdag, då ska ja och mikks hinna rida lite oxå ;)
Nu har man legat och sovit på soffan ett tag, kände att de va dags att gå upp så man kan sova när de är dags på riktigt.. är ledig imorn jippppie :D
Såg just att klockan har blivit tio, nu har RAW comedy club börjat, måste ses! har för mig att han Magnus Betnér är med, riktigt snygg!

snyggt armband från www.cocoo.se


kostar ynka 85kr, finns i fler fäger.

/C


monday.

God dagens!

Var riktigt nära på att missa bussen imorse, de fick till och med bli en liten springtur sådär på morgonkvisten, de ni.
Började dagen med engelska från 8.00 till 10.20 sen tio minuters rast och nu sitter man och har datakunskap, vill inget annat än att dö just nu, fattar ingenting och min lärare verkar tycka att ja är riktigt blåst, great! grejen är ju att ja inte fattar vad ja läser eller han formulerar allt så konstigt, ja blir helt snurrig! lunch om cirkus 4 min jag är hungrig som ett djur.
efter lunch fortsätter datakunskapen tills vi slutar, alltså till klockan 3, sen blire bussen hem halv fyra.. ska träffa Mikaela idag, hon vill bli klippt så de är de som står på schemat för idag :) ska se om jag kan fixa nån bild, isf lägger ja upp den sen i eftermiddag!

såg att inlägget inte hade blivit publicerat :S testar igen..

 
                                           
 
 PUSS

22.18

Hej igen!

kom just ur duschen, träningen va inte mkt att hänga i julgranen, jag va den ända som kom så de blev ingen träning alls! så det kan gå.. hoppas att fler tänker komma när vi börjar träna ute om vi nu ska kunna ha ett lag.
Har inte så mkt att skriva om idag men jag hoppas att dom få som läser hänger kvar ändå!

Fullmåne ikväll, brukar ha svårt att sova då, får se hur de går! (så mkt har alltså hänt idag så ja blir tvungen att skriva om fullmånar och annat, bra camilla bra.)

här kommer en bild iaf :)

                                       
                                     halens, 249kr (finns i svart)

Nu blir de sängen för min del, vissa har de ju bra som slipper gå upp 5 varje dag!
Godnatt kära läsare!

090208

Hallå där! Hann inte skriva ngt igår innan ja drog iväg, blev lite stressigt med att hinna duscha o fixa allt på typ en timme och sen hinna med bussen också. Varför börjar man aldrig i tid med saker? man vet att man får stressa ihjäl sig på slutet och lik förbannat sitter man och gör ingenting tills de är minimalt med tid kvar tills man måste iväg, konstigt de där.
Jag hann iaf med bussen som gick vid 17.05, framme i stan blev de en helkväll med Cornelia, Rebecka, Erika, Lina, Jennifer, Matilda och Isabella, trevligt trevligt. blev melodifestivals tittande och massa godis! Tack för en rolig kväll :)

Testade mina nya hårprodukter igår, som ja skrev om i ett tidigare inlägg, serumet va sjukt bra! rekommenderas verkligen! hårsrayen vet ja inte riktigt.. den luktade gott iaf men som sagt mitt hår är väldigt svårt att ha och göra med eftersom det är så ''glatt'' (sådär halt ni vet som bara vill vara rakt och tråkigt hela tiden.)
Kom på att ja ska börja lägga ut lite bilder på uppsättningar och sånt vi gör i skolan, de kanske kan va kul o se? :)

skriver mer ikväll! nu måste jag börja läsa en engelska bok, har en vecka på mig att läsa och hinna skriva en sån där recension, har vetat de i flera veckor men som vanligt sker allt i sista minuten haha.
Sen är de ju fotbollsträning ikväll också, de ska bli riktigt kul! hoppas de kommer mer än 3pers ikväll!

Hörs! /C


 
gjorde lite lockar med plattången innan ja drog igår, syns inte så bra här kanske men iaf :)

mikaela älskar sin volvo.

skulle bara lägga in de här medans ja kommer ihåg de.. Pink har riktigt bra låttexter ibland, den här är från hennes första skiva i think.. sök på youtube!

p!nk-18 wheeler


10.00

God morgon!
måste bara säga att inatt var en sjuk natt, vet inte ens varför ja redan är vaken med tanke på att ja somnade för några timmar sen. Kul hade vi iaf, har inte skrattat så mkt på länge!
Jag och mickan ska börja ha små teman i våra bloggar, så håll utkik!

Vad ska folket göra ikväll då? jag ska nog till visby och umgås med mina chicks, blir väl melodifestival-tittande i guessss.
fast känner ja oss rätt så är de mkt möjligt att de blir mer än så!

Uppdatering kommer lite senare, ska försöka sova lite till...


''brukar de klia på patten av din bh? - jo nån gång''


 
                            min pannkaka från i torsdags, i like!

/C

lägg dig på golvet, dra in armarna till kroppen och imitera en säl som har tappat bort sin familj.

Hallå ja!  hemma kväll med mickan, vi sitter och kollar konstiga klipp på youtube och dricker cola.. de va ett bra tag sen vi gjorde ngt så de va på tiden!


Våghals a la cami and mikk:
''Jag har sett ngt mystiskt ikväll, ngt mycket mystiskt. Ngt övernaturligt. Måste få träffa dig och prata..''

''Hörde en sjukt rolig historia idag. Minns inte vad den handlade om men det var nånting om en dvärg! HAHAHAHA''.


''Du är allt en riktig clown''

mååånga måånga fler blev de och roliga svar har vi fått!


hoppas ni har haft/har en bra kväll! PUSS

 

thank god it's friday.

Hola!

Försov mig imorse igeeen, vad händer. Jaja som tur va skulle mammsen till visby så ja fick skjuss (happyface)
Hade praktik idag, tummen upp för Gullvi säger ja bara, efter en lång dag dyker hon upp med fika! helt otippat.
I slutet av dagen blev hon ännu snällare och jag fick 2 saker ja faktiskt behöver till håret, tack tack =)


 

Lanza silk serum,
ger mkt glans och lyster, håret blir silkes lent :)





Matrix essentials proformá,
är en avslutande spray som ger textur för maximal hållfasthet och lyft





Blir så himmla torr om händerna nu när de är kallt och man står och tvättar hår hela dagarna, så dagens köp var iaf  Jásón AloeVera krämen, den funkar inte bara till händerna utan hela kroppen! Doften påminner lite om dom där badkulorna man jämt hade när man va mindre och skulle bada i badkar, ni vet? ;) ca 80kr gick den på, prisvärd!




nu ska ja duscha och fixa lite, blir nog lugnt ikväll, film med lite girls i hope men man vet ju aldrig, det är ju som sagt fredag.


Take care! /C


.

Hej igen! ''råkade'' missa bussen vid halv 4 men nu är ja äntligen hemma, hatar att åka buss, man somnar bara och blir ännu tröttare när man vaknar eller som ja gjorde idag, vaknar upp och känner smärtan i tungan efter att ha bitit sönder den i sömnen eller ngt, skönt!

kvällens schema:

äta
se Sex and the city (måste bara tillägga att de är sjukt dåligt att lägga SATC och vänner på samma tid, tummen ner för de.)
ta ett riktigt varmt, långt bad
soooova, praktik imorn kan vara en fördel att vara utvilad..






här kommer en väldigt liten bild på jackan jag snackade om förut. röd eller svart? de är frågan.. röd känns roligare, eller?
www.pinkywebshop.se

 

nej nu ska lilla jag äta pannkakor med mkt grädde och sylt, yes yes.

Ha en trevlig torsdag! <3

veckan lider mot sitt slut..

hallojken! torsdag idag vilket betyder en heldag i salongen :) vi har gjort allt ifrån klippslockar till att klippa uniformsklippning på herrdockan, dagen har gått i en jäkla fart!
efter skolan blev de en snabbvisit på donken med Kia och Cornelia, alltid lika trevligt med er :)

Snart fredag då.. ser ut som en hyffsat lugn helg, fotbollsträning och förhoppningsvis nån fest!

hittade en skitsnygg jacka idag, lägger in en bild lite senare.. nu ska ja umgås med Kia och käka en massa choklad!

/C


16.01

Hallåhallå. Ingen skola idag så med andra ord har man bara legat och kollat tv i soffan, skönt! Vill att de ska bli vår nu så man kan få använda lite andra kläder än vinterjackan, eller vad säger ni?
Hur som helst har jag fastnat på alla hemsidor med kläder smink mm, som vanligt hittar man inte bara en sak man vill ha utan tusen.


                          Dom här kommer snart i brevlådan Hm 398kr


                                         Linne också från Hm 149kr


                  Söt topp Hm 149kr kommer bli riktigt fin till ljusblå jeans shorts och bruna ben.


Jag vet inte varför men ja har helt enkelt inte hunnit att fastna för jeans jackan ännu, ska göra ett försök de här året
Hm 298kr



Hm 129kr


sådär där har ni lite av de jag har beställt, mer lär de bli ;) nu måste ja hoppa i duschen, ska söka sommarjobb.. önska mig lycka till haha!

/C

RSS 2.0